Wie zijn wij?

Studentenscouting Eindhoven is dé scouting- èn studentenvereniging in Eindhoven. We combineren het beste van beide werelden, om je studententijd zo nog leuker te maken. De vereniging bestaat sinds 2019, en is een jonge groep enthousiaste studenten. Een keer in de twee weken komen we samen op het gebouw van Scouting st. Rafael, of ergens anders in de stad. We doen dan een vette activiteit, en sluiten af met een hapje en een drankje.

Naast onze standaard activiteiten maken we deel uit van Studentenscouting Nederland. Samen met de andere studentenscouting groepen uit heel het land gaan we op kamp of bezoeken we een feesten van elkaar.

Voor een goed beeld van onze activiteiten kun je het best kijken op onze facebook of Instagram. Wil je meer weten, of lijkt het je leuk om een keer vrijblijvend mee te draaien, neem dan gerust contact op.

Ik kom graag een keer kijken!